Waar kun je goede sloten en sleutels kopen?

logo Haverkamp

Er zijn veel plekken waar je sloten en bijpassende sleutels kunt kopen. Waar kun je goede sloten en sleutels kopen? En waar kun je sleutels bij laten maken?

deurcilinders

Slotenmaker

In iedere stad is wel een slotenmaker te vinden. Slotenmakers hebben veel kennis van sloten; zij kunnen je voorzien van informatie over de verschillende soorten sloten en sleutels. Om inbraak te voorkomen is een goede beveiliging van je woning van belang. Over het algemeen verkopen slotenmakers kwalitatief goede sloten die bescherming bieden tegen inbraak. Slotenmakers kunnen je informeren over de juiste sloten voor jouw situatie. Wil je sleutels laten namaken? Als je een sleutel naar een slotenmaker brengt heb je binnen 5 minuten een nieuwe sleutel voor slechts een paar euro.

Internet

Op internet zijn veel webshops die sloten en sleutels verkopen. Hoe herken je een betrouwbare webshop? Allereerst is het belangrijk om op je gevoel af te gaan. Betrouwbare webshops hebben vaak een keurmerk. Bekijk de website van een webshopkeurmerk om te zien of deze webshop over een keurmerk beschikt. Het is tevens aan te raden om de contactgegevens van de webshop op te zoeken. Twijfel je nog? Probeer dan te betalen met PayPal; in dat geval kun je je geld terugvragen als het mis gaat.

Hoe weet je of een slotenmaker betrouwbaar is? Onbetrouwbare slotenmakers staan vaak helemaal bovenaan in Google. Zij betalen veel geld om bovenaan in Google te komen. Het is raadzaam om te zoeken naar de eerste niet-betaalde website. De kwaliteit van deurcilinders die online worden verkocht verschilt enorm, en neemt daarom risico’s met zich mee. Lees daarom recensies. Ken je een slotenmaker in de buurt? Grotere slotenmakers hebben vaak een webshop.

Bouwmarkt

Bij veel bouwmarkten kun je nieuwe sloten kopen. Weet je al welk slot je wilt kopen? Dan kun je naar een bouwmarkt gaan om een slot te kopen. Weet je nog niet wat voor slot bij jouw situatie past? In dat geval is het handig om informatie op internet te zoeken of naar een slotenmaker te gaan. Een slotenmaker heeft over het algemeen meer kennis over de verschillende soorten sloten. Wil je sloten laten bijmaken? Ook dat kan alleen bij een slotenmaker.