Quick Mill espressomachines voor de echte koffieliefhebbers

Quick Mill

Genieten van een bakje koffie, ik ben zeker niet de enige. Echte koffieliefhebbers hebben hoogstwaarschijnlijk een Quick Mill in bezit! Online verkrijgbaar bij Bot Wijn Koffie.

Een echte espressomachine

Zelf heb ik meerdere espressomachines gehad op werk. De machine was niet bepaald goed en de koffie dronk ik om mijn dag te starten en een beetje wakker te worden. De smaak werd me saai en heb ik zelf een Quick Mill 820 gekocht. Koffie dat ik ook drink om de smaak, dankzij deze espressomachine. Het ziet er ook veel mooier uit dan andere koffiemachines en het straalt uit als een ‘echte’ machine.

Quick Mill’s geweldige eigenschappen

Te lang wachten op je eerste bakje koffie hoeft echt niet met deze machine. Binnen een paar minuten is de machine al op temperatuur om je heerlijke koffie klaar te maken. Ook kan het binnen 10 seconden wisselen tussen espresso- en cappuccino temperatuur. Naast deze geweldige eigenschappen is de levensduur enorm lang. Dit komt dankzij gebruik van een thermoblock met koperen leiding.

Meer weten? Check op de Bot Wijn Koffie site voor meer.