De beste Escape Room Gelderland

Escape Room Gelderland

Bent u op zoek naar de beste escape room in uw omgeving. Bezoek dan eens Escape Room Gelderland. Dit is de spannendste en meest bezochte escape room van Gelderland.

Mijn persoonlijke ervaring met Escape Room Gelderland

Mijn ervaring met Escape Room Gelderland is zeer positief verlopen. Voor een uitje met mijn werk moest ik iets verzinnen. Ik ging een beetje rondkijken op internet voor iets leuks maar ik zocht eigenlijk ook naar iets spannends. Toen kwam ik al snel bij verschillende escape rooms. Dat leek mij een best goed idee en ik ging op zoek naar de dichtstbijzijnde. Daarna kwam ik bij Escape Room Gelderland uit. Ik kon erg gemakkelijk op de website een afspraak maken en kon bijna elke datum kiezen. Ook moest ik meteen een kamer kiezen en ik koos voor ‘’De kerkers’’. Dat is een soort horror kamer. Uiteindelijk zijn wij met het team binnen 60 minuten ontsnapt en dus hebben we het gehaald. Het was een spannende kamer maar ik kan natuurlijk niet te veel over de kamers vertellen. Dan moet u maar een keer langs gaan en dat raad ik u zeker aan.

Interesse?

Neem bij interesse even contact met ons op via de website.