Cloud problemen oplossen door https://www.hostedxl.nl/

HostedXL Logo

Als je jouw cloud problemen wilt oplossen, dan kan dat op https://www.hostedxl.nl/!

Cloud diensten van https://www.hostedxl.nl/

Wij bij HostedXL bieden verschillende cloud diensten die betrouwbaar en hoogwaardig zijn. De diensten zijn volledig beheerd voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. We maken organisaties en bedrijven hiermee optimaal bereikbaar en helpen wij ook jouw medewerkers om efficiënt zelfstandig en samen te werken. Wij hebben een certificaat in ISO/IEC 27001. We hebben een eigen support desk en geven jou altijd persoonlijk contact. Bij ons zijn altijd scherpe en duidelijke tarieven. Kies voor HostedXL als je voor betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid gaat.

https://www.hostedxl.nl/

Wat kies jij?

Ga je voor ICT? Dankzij de cloud ICT-diensten van ons heb je altijd toegang tot je mails, programma’s, applicaties, bestanden en documenten. Ga je misschien voor beveiliging? Als je onze clouddiensten kiest dan staan je programma’s en bestanden altijd op externe servers in datacenters die betrouwbaar en goed beveiligd zijn. Kies je telefonie? Onze telefonie oplossingen helpen je bedrijf en je medewerkers om optimaal bereikbaar te zijn. Of ga je voor internet? Wij leveren internetverbindingen op basis van DSL, glasvezel en straalverbindingen.

Ben je geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent of je hebt misschien vragen/problemen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit is mogelijk door het telefoonnummer 0186 744 022 te bellen of door het contactformulier in te vullen op onze site. Mailen kan naar info@hostedxl.nl.