Aroma club koffie

Aroma club logo

Sinds een aantal weken ben ik de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. Ik en mijn werknemers kunnen een goed bakje koffie op een werkdag erg waarden. We beschikte echter nog niet over een goed koffiezetapparaat. De koffie die we op het werk hadden smaakte niet echt goed waardoor we erg vaak naar en cafe bij ons in de buurt gingen om een goed bakje koffie te halen Ik besloot daarom om op het internet op zoek te gaan naar een bedrijf die goede koffiezetapparaten aanbieden tegen een lage prijs. Toen ik op het internet op zoek ging kreeg ik aardig veel zoekresultaten van bedrijven die dit aanbieden. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar vergeleken had kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Aroma club koffie.  

Aroma club koffie

Website van Aroma club

Toen ik terecht kwam op de website van Aroma club koffie kwam ik terecht op een erg goede en super overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Het is ook mogelijk om een apparaat te lease tegen een erg anntrekkelijke prijs. Ik had echter geen idee welk apparaat het meest geschikt zou zijn voor mijn bedrijf. Daarom nam ik contact op om te vragen naar advies. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Na het telefonisch contact besloot ik om een apparaat te ease inclusief onderhoud zodat het apparaat ook een lange levensduur zou hebben. Sinds dat het apparaat op het werk staat kunnen we heerlijke koffie zetten ik ben daarom ook erg tevreden.