Alles over DesktopCentral

DesktopCentral

Waar wordt DesktopCentral voor gebruikt? Het is een unified oplossing voor het beheren van eindpunten je servers, laptops, desktops, smartphones en tablets kunt beheren van een centrale locatie. Automatiseert veel voorkomende beheer routes voor eindpunten zoals het installeren van patches, implementeren van software, imaging en implementatie van besturingssystemen, beheer van assets, softwarelicenties, enzovoort. 

Verder ondersteunt DesktopCentral bij het beheer van Windowns, mac en Linux besturingssystemen. Beheer je mobiele apparaten om gebruik te maken van profielen en beleid. Configureer apparaten voor wifi, VPN, e-mailaccounts enzovoort. Je kunt beperkingen instellen voor onder meer camara en browser gebruik. Beveilig uw apparatuur door het instellen van wachtwoorden, remote vergrendelen/wissen. En beheer al je IOS, Android en Windows smartphones en tablets. 

DesktopCentral

Waar en waarom?

Ik hoop dat je nu een beter beeld hebt waarvoor DesktopCentral voornamelijk wordt gebruikt. Wat doet het? Patchbeheer, Software-implementatie, beheer van mobiele apparaten, imaging en implementatie van besturingssystemen, IT-assetbeheer en beheer op afstand, modern beheer, beheer van USB-apparaten en configuraties. Zoals als je ziet is het te gebruiken voor onwijs veel verschillende dingen. Precies wat je nodig hebt als je groot bedrijf moet onderhouden. Als je verder nog meer informatie wilt over wat alle verschillende punten die ik genoemd heb precies betekenen kun je op internet een heleboel informatie vinden. Als je geïnteresseerd bent in het aanschaffen van dit product dan heb ik wel een aanrader. Ik heb een heleboel sites bekeken, toch moet ik zeggen dat CBA Benelux naar mijn ervaring het beste is. Ze hebben goede reviews en zitten al lang op de markt.