Sierbestrating van Steenhandel Kan

Sierbestrating

Sierbestrating van Steenhandel Kan

Als je op zoek bent naar prachtige sierbestrating, is de winkel Steenhandel Kan erg aan te raden. Duurzame sierbestrating is een perfecte oplossing voor minder onderhoud. Er is veel verschil in het assortiment van sierbestrating. Een aantal voorbeelden zijn goedkope tuintegels, moderne sierbestrating of klassieke getrommelde bestrating. Je kunt kiezen uit keramische tuintegels, betontegels, houtlook vloertegels, sierbestrating natuursteen of strak beton. Ook kun je kiezen uit gebakken bestrating, beton bestrating, grind, zand en opsluitbanden en palissaden. Er is dus veel keuze, waardoor er voor ieder wat wils tussen zit. Dit is een groot pluspunt van Steenhandel Kan.

 

Persoonlijke ervaring met dit bedrijf

Ik was al erg lang opzoek naar mooie sierbestrating. Op de website van Steenhandel Kan zijn een aantal alternatieven te vinden met bijbehorende afbeelding. Houtlook vloertegels en betontegels vond ik beide een erg mooi alternatief voor in mijn tuin. Ik besloot langs de showtuin te gaan in Nijmegen en heb daar met een medewerker gesproken. De showtuin was erg groot en ik heb daar veel mooie bestratingen mogen zien. Hij liet mij beide opties zien en gaf veel uitleg. Ook vertelde de medewerker van Steenhandel Kan alle voordelen bij beide soorten stenen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de houtlook vloertegels als sierbestrating voor in mijn tuin. Dankzij Steenhandel Kan ben ik heel erg tevreden met mijn sierbestrating. Ik zal zeker vaker terugkomen naar Steenhandel Kan voor de prachtige producten die zij hebben!

Meer weten over bestrating? Kijk dan hier.